The Definitive Guide to tekirdağ prefabrik ev modelleri

Wiki Article

İlk olarak, evin yapılacağı arsanın zemin durumu ve altyapı özellikleri değerlendirilmelidir. Ayrıca, belediye ve ilgili kurumların imar ve yapı izinleri alınmalıdır.

Yaşadvertığımız şehirlerin karmaşık ve kalabalık olması, her yerde çok katlı binaların inşa edilmesine neden olmuştur. Bu nedenle pek çOkay kişi son dönemlerde yorucu ve tek tip şehir hayatından kaçıp bahçesi veya verandası olan tek katlı prefabrik ev hayalini kurmaya başladı.

Prefabrik ev kurulumu için temel kazılmasına ihtiyaç duyulmadan özel kalınlıkta zemin betonu yeterli olmaktadır. Cıvata somun birleşimli ve geçmeli modelle tasarlanıp üretilen prefabrik ev firmamız profesyonel ekibince kurulum yapılmaktadır.

Betonarme yapılardaki gibi prefabrik evlerde de ses ve ısı yalıtımı yapılmaktadır. Hatta elektrik tesisatı ve kanalizasyon sistemi de bulunduğu için bu evlerde oldukça konforlu bir şekilde yaşayabilirsiniz. Yerleşim alanı ve planına göre tasarlanabilen prefabrik evi ihtiyaç duyulması halinde tekrar sökerek başka bir yere taşıyabilirsiniz.

Tüm bunlar maliyeti arttıran unsurlar olmakla beraber yine duvar panellerinin boyutlarında da bu opsiyonlara rastlanabiliyor. ten santimetre olan iç duvar paneli aynı zamanda six santimetre olarak da tercih edilebiliyor.

Taşıyıcılarında çok az yer kaplayan çelik metallerin kullanıldığı prefabrik ev içi genişliğiyle yaşayan herkese ferahlık verir.

İki katları prefabrik evlerin fiyatları dubleks bir beton eve kıyasla çOkay daha uygundur. Bu nedenle yazlık amacıyla pek çOkay kişi için tercih edilmektedir.

Teknolojik hızlı üretim ve ustalıkları ortadan kaldıran yenilikçi sistemiyle dubleks prefabrik evlerle villa konforunu yaşamak çAlright keyifli.

Olası bir durumda tekrar kurulum imkanı da bulunmaktadır. tekirdağ prefabrik ev fiyatları Aynı zamanda prefabrik evler, kullanılan malzemeler nedeniyle betonarme evlerden daha tasarruflu yapılardır.

Yeni nesil teknolojilerin kullanıldığı makine hatlarında üretilen bu evler tüm lojistik imkanlarıyla istenilen yerlere kolayca taşınabiliyor. Kaynaksız yeni birleşim sistemiyle her yerde firma uzmanlarımızca kurulum yapılarak teslim ediliyor.

Lüks yaşam alanı şeklindeki prefabrik konteyner, havuzlu ev gibi tasarımların yanı sıra ofis, atölye, depo olarak kullanıma uygun olanlar bulunur. Prefabrik ev konutlarının en önemli özelliklerinden biri de farklı iklim koşullarına göre üretilebilmeleridir. Yapıların duvar kısımlarında bulunan paneller arasında ultra yoğun izolasyon malzemeleri eklenerek hem ses hem de ısı yalıtımı sağlanır. Bu da klasik betonarme konuta kıyasla çanakkale prefabrik ev fiyatları çAlright daha yüksek yalıtım sağlar.

4. Yüksek Tavanlı Modeller: Bir diğer prefabrik ev modeli ise yüksek tavanlı evlerdir. Bu modeller, ferahlık hissi yaratmak ve contemporary bir yaşam alanı oluşturmak isteyen kişilerin tercihleri arasında bulunmaktadır.

Prefabrik ev fiyatları two+one dışında tüm hazır ev fiyatları içerisinde dahil olan duş teknesi, klozet ve lavabo bulunmaktadır. Bu durumların haricinde pakete dahil olan herşey ile birlikte   oldukça uygundur. Ufak bir pazar araştırması yapan herkes görecektir ki, opsiyonlar kırklareli prefabrik ev fiyatları ne olursa olsun, hazır ev fiyatları diğer yapılara göre edirne prefabrik ev modelleri ekonomik kalmaktadır.

Hazır Evin Özel Kaplama Uygulamaları: Prefabrik ev standart olarak H sistem edirne prefabrik ev fiyatları duvar bloklarıyla kurulur. Müşteri talebine göre dıştan ahşap desen, fuga gibi kaplama uygulamaları yapılabilmektedir.

Report this wiki page